Eladó Családi ház, Nyíregyháza

#208100332

Eladó Családi ház

79.9 millió Ft

Nyíregyháza
Alapterület:
200 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
nincs megadva

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 750 m2

Eladásra kínálok Nyíregyháza közelében, csendes zöldövezetben található, szép panorámával rendelkező, egyedi stílusú, modern és igényes 200 nm-es családi házat, 1750 nm-es telek területen. Az ingatlan 90%-ban készült el,  4 hálószobával és amerikai konyhás nappalival rendelkezik. A szülői hálóhoz privát fürdőszoba tartozik, továbbá van még egy fürdőszoba is a házban. Beépített, modern konyhabútorral, prémium kategóriás gépekkel és beépített gardróbszekrénnyel van felszerelve az ingatlan.

Az alagsorban helyezkedik el a gépház és egy 40 m2-es, 2 állásos garázs, mely hőszigetelt és automatikával ellátott szekcionált garázskapuval rendelkezik. Kényelmes lépcsőn lehet feljutni a lakásba az alagsorból.

Az ingatlan a legújabb technológiai előírásoknak megfelelően Baucell 40 cm-es prémium falazóelemekből épült, vasbeton födémmel és prémium kategóriás nyílászárókkal. A terasza 100 nm-es.

A fűtést hőszivattyús rendszer biztosítja padlófűtéssel, és van lehetőség kandalló beépítésére is. Ezen felül kialakításra került egy Leier kémény. Az ingatlan minőségi hideg és melegburkolatokkal van ellátva, valamint Led világítás, igényesvilágító testekkel.

A fürdőszobákban még nem került beépítésre a kád, és hiányzik a terasz burkolata és a külső színezés.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Ikerház
Panellakás
Téglalakás
Építési telek
Garázs
Iroda egyéb